Frystork Leosmak - Leo freeze 30

I lager.
Antal: 1

0 kr

Pris på förfrågan.

Även om det här är Leosmaks minsta modell, så är den väldigt stor. Den minsta modellen är ca 2 meter lång. Den tar nästan ett helt rum i anspråk eftersom man man måste komma åt den runt om. Tänk igenom så att den kommer in genom dörren innan ni köper denna eller läser vidare.

Leopo 1.2 - Programvaran är av det mer komplexa och är av klassisk stil. Den har inga färdiga program så som Harvest Right har. Den är inte häller lika enkel och intelligent som Harvest Rights mjukvara. Huruvida programvaran kommer utvecklas framöver får vi se  

Leosmak, Leo freeze har en kapacitet på ca 22 till 25kg per dygn och har 6 stycken väldigt djupa hyllplan med 5cm mellan varje hyllplan. 

Designen på leosmak maskinerna innebär att du ska mata den från 2 håll. Detta gör att man måste tänka om när det gäller disponering för dessa maskiner. Det går att mata dom från ett håll men tänk då på att kammaren blir väldigt svår jobbad. Om man väljer att bara jobba från ett håll så går den att få med bara en lucka.

Kylkompressorn är väldigt stor och väl tilltagen och kommer från Italienska MVP. Det går att bygga om dessa med Busch pump istället. Maila oss för pris i så fall.

OBS! Tänk på att detta är en stor frystork. Alltså är den enbart till för fabriker.

Specifikation:

  • Mått: BDH 800x1670x1700mm
  • 6st hyllplan som är över en meter långa
  • Mått per hyllplan: 365x1085mm
  • Höjd mellan hyllplan: 5cm 
  • Säkring: 16 amp 3 fas 4kw

Leveranstiden är ca 2 månader för tillfället. 

Ring eller maila oss om intresse finns på 08 200 190

Läs gärna allmänt om frystorkar på vår sida för frystorkar.