Harvest Right 4 Euro, frystork

Produkten är slut för tillfället

Importeras av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190

OBS! Just nu ligger frakten på ca 12000kr + tull för detta skåp. Normalt ska det ligga på 3000kr + tull. Därav prissättningen.

OBS! Denna produkt är framställd i USA. Vi bygger om dessa för 220V i USA av tekniker från Harvest right, så att dom ska passa Nordiska elförhållanden. Alla skåp med "Euro" i produktnamnet är ombyggda till rätt spänning.  Just nu väntar vi in Harvest Right 4. Maila oss gärna om ni är intresserade.

Fabriksomyggda för att klara Svensk strömstyrka. Denna maskin har en komplex programvara och klara inte av att användas med en vanlig spänningomvandlare. Maskiner som köps utanför våran vetskap omfattas inte av Svensk garanti. 

Den mellanstora frystorken med plats för 4st brickor, Detta medföljer: Vakuumpump chinatillverkad (går att uppdatera till exmpelvis Busch-pump), Olja till vakuumpumpen, oljefilter, 4stycken brickor till frystorken, Manual (på engelska), Mylar påsar (50st), Oxygen Absorbers (50 ct), Impulsförslutare

Just nu finns bara "standard pumpen" (som följer med) att tillgå för Nordiska el förhållanden.

Funktioner
Frystorka 680kg färsk mat per år (ca 4kg per omgång).


Mått
Övergripande produktmått: B:45,7cm x D:54cm x H: 72,4cm
Perfekt för köksbänkskiva, vagn eller bord
Medium brickor (B:19cm x L:45,7cm x H:2cm)
Vikt: 104 kg

Vakuumpumpen går att koppla från och sitter utanför frystorken.
Oljepump: 16kg

Kraft
220 volt och utvecklad i fabriken för Nordiska elförutsättningar

Fraktinformation
Medium frystork levereras i ett paket med en totalvikt på 96kg  (103kg för den i rostfritt stål). Leveranserna måste ske till en fysisk adress. 

 Mått B: 66cm x D: 91cm x  H:114cm

Underhåll
Byta olja och filter regelbundet, går på några minuter