Orved Evox 25h Vakuummaskin 8m3/h, Kammare 30x29 (26)

SKU: EVOX25h

Buy this
  • 13 000,00 kr

Den här modellen är som den vanliga Evox 25an men den lite högre och har en 8m3/h pump! Även denna modell är smidig och lätt för sin storlek.

Orved anses vara en av dom bästa vakuumtillverkarna i världen. Dom har levererat vakuumutrustning till både NASA och European Space Program.

Denna modell får plats i en standard draglåda vilket har gjort den populär i mindre restaurangkök men även hemma kök. Orved Evox 25 är utrustad med en 4m3 vakuumpump vilket gör den tillräckligt snabb. En vakuummaskin med dom bästa funktionerna på marknaden. Evox25 är den enda maskinen i sin prisklass som är speciellt framtagen för att vacca vätskor och varma födoämnen med. Den är utrustad med tömningsfunktion av pumpen, vilket gör att man har eliminerat de flesta problem som kan uppstå när man vaccar flytande och varma livsmedel. Du kan vakuumförpacka väldigt stora födoämnen, tack vare att påsarna även kan vakuumpackas utanför kammaren. Det är enkelt att byta svetsband och lister. Den sensorstyrda vakuummaskinen Evox 25 är kompakt, ergonomisk och utrustad med ett sensoriskt vakuumtryck. Den kännetecknas av användarvänlighet i kombination med stor mångsidighet.