HM GIAZ Glassmaskin GIAZ 1300U

Produkten är slut för tillfället

OBS! USA modell - ombygd för att klara 120v. Denna säljs under annat namn i USA.

Importeras av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190

HM GIAZ säljs under andra namn i vissa länder. Detta beror på att denna modell är gjord för en annan spänning och strömstyrka (120 volts system).

Denna produkt kan göra en glassportion på 20sekunder. Från glassmet till en krämig iskall glass på sekunder. Denna är snabbast i klassen och perfekt fer en restaurang som inte vill ha något svinn.

  • -KOMPATIBEL M. alla bägare på marknaden
  • -MER KRAFTFULL
  • -MINDRE STORLEK
  • -SNABBARE
  • -TYSTARE
  • -MER HÅLLBAR KONSTRUKTION
  • -LÄTTARE ATT RENGÖRA

Nya JetMixPro är banbrytande i tillverkningshastighet som med en kraftig motor på 1800W tillverkar glass på under 15 sekunder. Genom att skjuta till luft, antingen in livsmedlet eller för att mixa under tryck, kan du justera massans volym och sammansättning. Lika enkelt som att göra glass eller sorbet vispar du grädde med möjlighet till 3 olika konsistenser. Gör egen clotted cream á la minute. Möjligheterna med en JetMixPro är många: mousse av olika slag, soppor på inte så fina detaljer och fyllningar.

Preparera dina bägare och förvara dem i frysen. Fördelen med jetmixrar är att du kan tillverka glassmet och frysa in. När du sedan skall servera glass kan du producera det antal portioner du behöver för att sedan frysa in bägaren igen tills det är dags för nästa omgång glass.

Varje bägare har ett minneschip. På det viset känner maskinen av hur många portioner eller mängd du har kvar i varje behållare.

Lätt att rengöra - med funktionen fast clean så behöver du bara tillsätta vatten, några droppar diskmedel och trycka på knappen "Fast clean" så diskar maskinen sig själv på någon minut. För djuprengöring behöver du lägga 1 minut och 28 sekunder.

Inkluderar 2 st 1liters bägare

Effekt 1800W

Max RPM 2500

Ljudnivå max 88dB