Sage Super Q

Produkten är slut för tillfället

Detta är en enklare variant av Super Q Pro  
Eftersom vi bara har kockar och bartendrar som kunder har vi valt att inte sälja denna modell.

Supersnabb, supertyst, superblender

Blender av kommersiell kvalitet som är utformad för hemmaköket. Med den mest kraftfulla motorn, personligt blendertillbehör och bullerdämpande teknik förbättrar Super Q mångsidigheten och levererar en avancerad strukturoptimering för slätare och mjukare konsistenser.

SUPERSNABB OCH KRAFTFULL

Med en kraftfull motor på 2 400 Watt har Super Q högsta möjliga märkeffekt. Med en bladspetshastighet på 300 km/h under belastning ger Super Q blixtsnabba resultat.

PERSONLIGT BLENDERTILLBEHÖR

Super Q levereras med ett extra bladsystem för att mixa mat och drycker direkt i en personlig blenderkopp. Så du kan dricka dina drycker i farten och mixa mindre mängder mat i en liten behållare. Den har en intelligent bas som automatiskt känner igen behållaren och optimerar prestandan, oavsett om du använder kannan på 2 l eller den personliga blenderkoppen.

KOMPATIBEL MED VAC-Q™

Super Q är kompatibel med Vac Q-vakuumpump. Vac Q förbättrar konsistens, färger och smaker för några av dina blandningar. För vissa recept kommer smakerna att förbättras ytterligare och ge slätare gröna smoothies, krämigare bredbara pålägg, delikata dippsåser och mer silkeslena gazpachosoppor. I mjölkbaserade shakes är det luften som piskas igenom och fångas i din shake som ger den lätta och bubblande konsistensen. Vac Q säljs separat.


5 SNABBVALSPROGRAM

Snabbvalsprogram med optimerad tid/hastighet för att producera de godaste resultaten. Njut av silkeslena mjölksmoothier och slätare gröna smoothier tack vare de två smoothie-programmen. Förvandla is till snö med pulse/ice crush, bli kreativ med funktionen frozen desserts eller värm upp soppor snabbare med snabbvalsprogrammet soup.


12 HASTIGHETSINSTÄLLNINGAR

Enkla val och avancerad konsistensoptimering ger slätare och mjukare konsistenser. Skapa naturliga nötssmör, nöt- och bönmjölk, färska cocktails, finmalet mjöl, krämiga dippsåser, fylliga såser, välsmakande dressingar och nymalda kryddor.


BULLERDÄMPANDE TEKNIK

Föreställ dig högre prestanda som är snällare mot öronen. Ett unikt kylsystem minskar driftsbuller och optimerar denna superblender för hemmabruk.