Frystorkar

För 10 år sen var det nästan ingen som viste vad en torkugn från Vitaeco eller Excalibur var för något. Nu finns det i varje matlagnings intresserad persons hem. Vi tar steget ännu längre genom att sälja frystorkar från Labsnova, Orved, Leosmak och Harvest right samtliga frystorkar som Northlink Nordic importerar till skandinavien anpassas för att klara vår skandinaviska spänning och 230v system. 

Så Om du vill göra lättviktsmat till vandringen, göra egna flingor till frukosten, konservera grödorna som du odlade under sommaren, frystorkat godis (freeze candy) eller förbereda dig på apokalypsen, så är en frystork rätt produkt till dig. Bäst i test och en av dom billigaste på marknaden finns här.

Vad kostar en frystork? Man kan få frystorkar som fungerar från 30000kr allt som är billigare än 30000 är inte en riktig frystork. Men i den prisklassen får man saker som inte är så bra och det tar flera dygn att frystorka livsmedel. Om du vill ha en lite mer effektiv frystork så ska du räkna med att betala från 60000kr och uppåt. Ska man ha en frystork som håller och är effektiv så kostar dom det dubbla. Tänk på att programvaran är bra. Annars spelar inte kvaliteten nån roll iaf.

Vad är en frystork, freeze dryer? En riktig frystork består av 4 saker. Ett Frysskåp med kraftig kompressor, värmeslingor och en vakuumkompressor. Allt styrs av en programvara. Dom bättre frystorkarna har sensorer som känner av fukt, tryck mm. Och på så sätt kortar ner produktionstiden.