ROBATAYAKI MIBRASA® (Robata grill)

I lager.

73 000 kr

Importeras av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190

Vad är en Robatayaki Mibrasa®?

Inspirerad av den hundra år gamla japanska matlagningsstilen Robatayaki, eller ofta känd som Robata, har vi skapat nya Mibrasa® Robatayaki Mibrasa®.

En öppen kolgrill med flera nivåer utrustad med tillbehör för att utföra en rad matlagningstekniker med grill, Teppanyaki kokplattor eller spett. Robata-grillning lämpar sig för en mängd livsmedel från kött, fisk, skaldjur och grönsaker, vilket ger lätta rökiga dofter och smaker vi söker i grillmatlagning.

Ursprunget från den japanska teceremonin, som övertid hittade vägen till de norra japanska fiskarna som använder denna metod för att hålla maten varm medan du är ute till havs under långa perioder. Utvecklingen av Robatayaki har fört den med i det moderna köket, där kockar tillagar maten och visar sitt showmanship framför diners så att de kan delta i hela matlagningsupplevelsen.Kvalitet och konstruktion

MIBRASA® Robatayaki tillverkas med stål av den senaste tekniken enligt de strängaste kvalitetskontrollerna.

RM SE (Mibrasa Robatayaki med höjningssystem) Med ett integrerat höjningssystem, designat och patenterat av Mibrasa som möjliggör höjdjusteringar mellan grillen och heta kol för att ge kocken total kontroll så att de kan laga mer effektivitet.