Mibrasa Medium 120 - Kolugn grillugn (Godkänd e. Kiwa 3002)

I lager.
Antal: 1

132 000 kr

Mibrasa importeras av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190 www.nlnagent.com

(Godkänd e. Kiwa 3002)

Mibrasa 110 L är en stor ugn och den som är vanligast på restauranger.

Mibrasa är den enda kolugnen som är Certifierad (KIWA) att installeras inomhus på en restaurangverksamhet i Sverige. För att installationen ska bli godkänd krävs en rostfri rökkanal. Har man inte det så kan man reline sin befintliga rökkanal. Mibrasa är en stängd grill eller en så kallad träkolskolugn. Mibrasa grillar är designade att tillfredsställa även de mest krävande kockarna. Modell 110 är stor ugn och passar till flesta restauranger. De tekniska specifikationerna tillåter användaren att kontrollera det exakta luftflödet genom grillen, samt att ändra intensiteten av kolen. Detta är ett extremt effektivt sätt att tillaga maten och dra ned åtgången på kol.

Det ingår 1 grillgaller, 1stålborste, 1 askspade, 1 kolpetare och 1 tång. 

I samtliga modeller som säljs på Svenska marknaden krävs gnistskydd samt övriga tillbehör för att certifikatet ska gälla.

Small (Miniplus)

  • Portioner per dygn: ca 60
  • Mått-BDH: 
  • Utvändigt: 732 x 628 x 953
  • Grillgaller: 540 x 395


Small

  • Portioner per dygn: ca 90
  • Mått-BDH: 
  • Utvändigt: 732 x 815 x 953
  • Grillgaller: 540 x 595


Medium

  • Portioner per dygn: ca 130
  • Mått-BDH
  • Utvändigt: 952 x 815 x 1043
  • Grillgaller: 755 x 595


XLarge (Large)

  • Portioner per dygn: ca 190
  • Mått-BDH
  • Utvändigt: 952 x 1004 x 1043
  • Grillgaller: 755 x 795

Underskåp AB säljes separat och kostar 23000 extra

Överhylla SB säljes separat och kostar 28000 extra


Mibrasa kolugn tillåter dig att tillaga all sorts mat och behålla de naturliga smakerna och ta fram en unik smak.

  • Lagar all sorts mat.
  • Grillresultatet blir bättre än på öppen grill.
  • Unika grillsmaker och resultat. Saftigt och bra textur i köttet.
  • 35% snabbare grilltider än öppen grill.
  • 40% mindre kolåtgång än öppen grill.
  • Enkelt att kontrollera glödbädden samt temperatur.
  • Lätt att hålla ren.
  • En unik sluten grilldesign.
  • 7-8 timmars glödbädd på en laddning (ca 7 kg).
  • Reducerar kraftigt lågor, förhindrar mat från att torka ut eller brännas.
  • Förhindrar effekterna av konstant värme på kocken.
  • Lätt att tömma på aska då denna hamnar i ett fack nedanför ugnen.
  • Olika nivåer av grillning.
  • Flexibel och robust, enkel att använda. Med en front öppnings dörrsystem.
  • Ventilationsystem för temperaturkontroll.
  • Byggd som Josper
  • Sayan Isaksson valde Mibrasa för att öka kapaciteten i köket med dessutom bättre resultat!