JetmixPro 2000, Glassmaskin

I lager.

65 000 kr

Glassmaskin från Vitaeco, JetmixPro 2000. Den är kompatibel med bägare från Pacojet mm och har även dom nya 2 liters bägarna som du kan köra i samma maskin! Denna modell är större och tyngre än exempelvis Rowzer, Pacojet och JetmixPro 1300 så tänk på att de inte är så mobil. 42kg

Maskinen kan producera upp till 10 portioner glass på en minut vilket gör att den här glassmaskinen är snabbast i världen i sin genre. Prepparera dina bägare (1,5 liter Projet eller dom vanliga 0,8 liters bägarna) och förvara dem i frysen. Fördelen med jetmixrar är att du kan tillverka glassmet och frysa in, när du sedan skall servera glass kan du producera det antal portioner du behöver för att sedan frysa in bägaren igen tills det är dags för nästa omgång glass.

Varje behållare (Både 2 liter (1,8L glassmet) och 1 liter (0,8L glassmet) från JetmixPro har minnes-ship. På det viset känner maskinen av hur många portioner eller vilken mängd du har kvar i varje behållare. Du kan sedan koppla telefonen till maskinen och på så sätt se kan du se hur mycket du har i varje bunke vart du än befinner dig.

Lätt att rengöra - med funktionen fast clean så behöver du bara tillsätta vatten och trycke på knappen "Fast clean" så diskar maskinen sig själv på någon minut.


Hölje: Rostfritt stål

Storlek: 400 x 400 x 700

Vikt: 42kg

Effekt: 230v-60Hz 750W