Vitaeco Dry X-Large - Torkugn 39 gejder 1/1 Gastronorm Hotmixpro Dry

Produkten är slut för tillfället

Torkugn från vitaeco helt i rostfritt stål AISI 304

Detta är den enda torkugnen som har GastoNorm standard (GN1/1). Det betyder att alla vanliga GN plåtar/bleck du har i restaurangköket passar. 

Dom dubbla fläktarna är monterade horisontellt i innertaket. Vilket gör den extremt effektiv. Det går att ändra fläkthastigheten via 10 olika hastigheter. 

Dubbla temeraturzoner med dubbla termometrar. Vitaeco revolutionerar torkugns markade med 3 apparater som har olika kapacitet och extraordinära funktioner som ger oändliga möjligheter. Utrustad med 1/1 Gastronorm-brickor i rostfritt stål förvandlar HotmixPRO-dehydratorer dina recept i unika och oöverträffade skapelser med starka smaker och överraskande texturer. Idag är behovet av att bevara livsmedel i avsaknad av fuktighet och vid konstant temperatur alltmer pressande, liksom behovet av att torka färska produkter för lagring och andra innovativa användningsområden som pulver, skinn, kristaller och skivor. DRY är utbudet av professionella dehydratorer tillverkade av rostfritt stål med 304. Följande funktioner finns i varje modell:

-Horisontellt luftflöde, hanterat av oberoende fläktar för en perfekt och enhetlig luftning av produkterna
-10 olika luftflödeshastigheter
-Möjlighet att ställa in två olika temperatur- och fläkthastighetsinställningar, med oberoende sonder - användbara antingen tillsammans eller individuellt
-Grad efter grad temperaturkontroll
-Temperaturområde från + 24 ° C till + 90 ° C

-Energibesparingar tack vare möjligheten att använda bara en av kamrarna
-Energibesparingar tack vare kammare med dubbla lager
-Möjlighet att arbeta kontinuerligt i upp till 150 timmar
-12 förlagrade uttorkningsprogram
-Möjlighet att lagra dina egna program
-Enkel programuppdateringar

Dimensioner: Bredd 607 x Djup 560 x Höjd 1522 mm

Vikt: 100 kg

Effekt: 3 600 W, 16 Amp 1F, 230W