Sage-PolyScience Control freak-Induktionshäll med precision

I lager.

19 000 kr

Vem drömmer inte om att trycka på en knapp och låta halva jobbet sköta sig själv? 

Control °Freak™ induktionsmatlagningssystem är det första i sitt slag som noggrant mäter, ställer in och håller 221 tillagningstemperaturer från 30°-250°C. Det unika avkänningssystemet i realtid använder en genomgående glassensor för att direkt mäta yttemperaturen. Probe Control™ fjärrtermometer för att exakt kontrollera temperaturen på både vatten och fettbaserade vätskor. Intensitetsfunktionen ger otrolig kontroll över uppvärmningshastigheten till den inställda temperaturen. En Skapa-funktion lagrar ofta använda anpassade temperaturprofiler för enkel återställning med en knapptryckning.


I åratal har induktionshällar tilltalat professionella kockar som framför allt söker precision. De fungerar så här: en högfrekvent elektromagnet skapar ett magnetfält mellan spishällen och pannan. Detta penetrerar sedan järnet i kokkärl och skapar i huvudsak värmeenergi inuti dem. Fördelarna är tydliga för dem som använder dem. Förutom att de är väldigt energieffektiva och otroligt snabba, kan induktionsbrännare ställas in och underhållas till exakta grader inom ett visst område.


Hindret är att de flesta kockar helt enkelt inte är vana vid precisionsmatlagning; de är vana vid spisar som värmer mat i vag allmänhet (låg, medel, hög), vars parametrar ändras från kök till kök, spis till spis. Control °Freak™ Induktionshällen, konstruerad tillsammans med PolyScience, förbättrar användbarheten av matlagning av induktionstyp på två sätt: för det första har den en sensor som mäter vätskan i en kastrull, inte bara yttemperaturen. Det gör det också möjligt för kockar att ställa in den hastighet med vilken den idealiska temperaturen uppnås, vilket innebär att den inte bara börjar sprinta från början – det här är bra för saker som ägg, som är överkänsliga för värme. Om du inte är imponerad ännu, vet att Control Freak erbjuder det bredaste temperaturintervallet av alla induktionsspisar som någonsin tillverkats. Användare kan ställa in och bibehålla exakta temperaturer mellan 30°-250°C.

Control freak levereras med instickstermometer,  USB-minne & bärväska.    

 

2400W  220V  1F  B350xD470xH110mm  10,8 kg