Orved IDEA 30 Vakuummaskin Busch-pump 12m3/h

I lager.
Antal: 6

34 000 kr

Idea 30 kan vacca 6st 15cm breda vakuumpåsar samtidigt eller 3st 30cm breda vakuumpåsar samtidigt på varandra utan att dom klibbar ihop. 

Kammare B: 34 x D: 36 x Höjd: 17cm, svetsbalk 32cm

En väldigt snabb vakuummaskin med dom bästa funktionerna på marknaden. Idea 30 är den enda maskinen i sin prisklass som är speciellt framtagen för att vacca vätskor med. Idea 30 har sensorstyrd ”liquid controll” som standard vilket gör att den drar ut 96% av syret istället för 90% som en vanlig maskin gör på vätskor. Den är utrustad med tömningsfunktion av pumpen, vilket gör att man har eliminerat de flesta problem som kan uppstå när man vaccar flytande och varma livsmedel. Du kan vakuumförpacka väldigt stora födoämnen tack vare att påsarna även kan vakuumpackas utanför kammaren. Det är enkelt att byta svetsband & lister m,m. Extremt lätt att hålla den ren tackvare den strömlinjeformade designen. Den sensorstyrda vakuummaskinen Idea 30 är kompakt, ergonomisk och utrustad med ett sensoriskt vakuumtryck. Sensoriskt vakuumtryck finns bara i dyra maskiner i vanliga fall och innebär att du ställer in trycket när den ska stanna istället för tid. Detta sparar på motorn/pumpen samt gör att det går snabbare och du får alltid ett bra resultat. Idea 30 är utrustad med en vakuumpump som gör den extremt snabb i jämförelse med liknande maskiner på marknaden. Det starka svetsbandet gör att du kan Vacca upp till 8 påsar samtidigt!

Denna maskin är gjord för att vacca vätska till 96% som standard! OBS! Om man vacca vätska så kräs det att vätskan är kall och att man kör rengöringsprogrammet efteråt. 

Söker du efter en maskin som gör absolut vakuum 99,9%, Kolla på Idea 32, Idea 42 samt Cussion maskinerna från Orved.

Standardfunktioner på IDEA Serien

- Sensor vakum istället för tidsstyrning = högre vakumeffekt alltid 99,9% på kortast tid!
- Liquid controll = 96% vakuum på vätskor!
- Vacca stora saker även utanför kammaren!

- Tömningsfunktion av pumpen! (ObS! Viktigt när du kört vätska)
- Förberedd för att vacca ex Gastrobleck och boxar utanför vaccen.
- Multivacc = Vacca upp till 4 påsar ovanpå varandra! 

- Burkprogram = klarar att vacka alla typer av burkar tack vare speciellt program i menyn
-10 program

Tillval

-Livsmedelsgas kostar 3200kr extra

-Total Liquid vacuum, chef program & Livsmedelsgas! Kostar 5200kr extra. Total liquid control funktionen finns bara från Orved och ger 99,9% vakum även på vätskor! Chef program innebär olika typer av program för att möra kött, smaksätta saker, rengöra musslor mm. Detta tillval har vi döpt till IDEA 32 eller Idea 32/42 beroende på kammare.

Tryck på produktbladet nedan för att se PDF!