Bra att veta om vakuumkantiner och vakuumförvaring.
Om man ska få lång hållbarhet i en VakuumKantin så måste kantin gå att få ner till 99% vakuum utan att den imploderar. Att skapa det trycket i en kantin gör att den måste vara gjord i minst 5mm rostfritt kerurgiskt stål. Samtliga vakuumkantiner från Northvac & Vacsto klarar det och kan således klara att förvara färdiglagad, kyld mat i upp mot 10 dagar.
Bra att veta om vakuumkantiner och vakuumförvaring.
Om man ska få lång hållbarhet i en VakuumKantin så måste kantin gå att få ner till 99% vakuum utan att den imploderar. Att skapa det trycket i en kantin gör att den måste vara gjord i minst 5mm rostfritt kerurgiskt stål. Samtliga vakuumkantiner från Northvac & Vacsto klarar det och kan således klara att förvara färdiglagad, kyld mat i upp mot 10 dagar.