Orved Cuisson - 100% liquid - vertikal kammare

I lager.

110 000 kr

Den enda maskinen i världen som är 100% utvecklad för att vacca flytande föda (grytor, såser mm) med vertikala kammare. Den har datumstämpel och vertikalkammare som standard. Vilket gör att man får ner en påse med 5 liter vätska i "vallgraven" rakt under svetsbalken. Alla glassfabriker använder den här modellen då den ger ca 25 dagars hållbarhet på kyld, pastöriserad glass-smet. Även vanlig i charkdiskar och på restauranger som vill ha lång hållbarhet på sin mise en place.

Den har även flera specialprogram för att exempelvis vacca vispad färsk grädde. Efter 30 dagar kan du spritsa. ut gården direkt och den är fortfarande perfekt vispad. 

Program för att vacca pulver, kryddor, mjöl mm. Detta som vanligt vis totalförstör alla vacuummaskiner.

  • 100% vakuum på vätska (Absolut liquid vacuum control)
  • Wi-fi uppkoppling för snabb service
  • Vertikal kammare för 5 liter samt möjlighet till vanlig kammare
  • Multi vakuum teknik, vacca 4 påsar på varandra utan att dom klibbar ihop
  • Möjlighet att ha upp till 4 svetsbalkar, en på varje sida
  • Datumstämpel i svetsen
  • Omfattas av Orved 24 seven Service program


Finns även i storleken 31, 41 & 61. Cuisson 61 kan ha dubbla svetsbalkar och dubbla vallgravar. Cuiosson 61 kan således vakuumförpacka 20 liter vätska per cykel.

Importeras av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190