Frystork Harvest Right Medium home Pro (Nordic ed.)

I lager.

49 000 kr

Vad är en frystork? Läs här

Importeras av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190

Harvest Right medium home finns som både den enklare "home" variant och som den avsevärt bättre Professional varianten. 

Harvest Right Medium Pro är en liten frystork med plats för 5st mediumbrickor. Med en produktion av ca 8 kg per batch. Detta medföljer, Vakuumpump chinatillverkad (går att uppdatera till exmpelvis Busch-pump), Olja till vakuumpumpen, oljefilter, 5 stycken brickor till frystorken, Manual (på engelska). Vi skickar även med lite förseglingsbara påsar  samt 50st syre absorbenter.

Frystorkarna måste gå som specialfrakt till Sverige eftersom dom innehåller trycksatta komponenter och även köldmedium i gasform.

OBS! Denna produkt är framställd i USA för 120v. Den finns även som EU 220V, men dessa skåp har visat sig gå sönder väldigt lätt i Sverige, Norge och Finland. Därav byter vi vissa komponenter så att PCB kort och värmereläer ska hålla för upp till 250V (i Norden har vi 220-240v). Inte ett enda av dom ca 60 skåp som vi har importerat under 2022 och 2023 har gått styrkorten gått sönder på. 

Leveransvillkor:

Medium frystorken är förpackad på en stor sjöpall med en totalvikt på 90krg  (103kg för den i rostfritt stål). 

Enligt köplagen övergår ansvaret på leveransen till köparen när produkten fabriken/lagret.

Fri hämtning på fabriken och även på Nordenlagret i Motala. För övriga villkor se ordererkännande. 

Det är lätt att skada displayen och vissa kontakter på skåpet vid upp packning och när man lyfter skåpet på plats. Så länge skåpet är i leveransförpackning är det i stort sett omöjligt att skada dessa delar (om ytterförpackningen är hel). Om ytterförpackningen är skadad när leverantören kommer med skåpet så måste ni göra upp det med leverantören, annars övergår ansvaret på köparen/mottagaren.

Underhåll & Reservdelar

NorthlinkNordic tillhandahåller dom vanligaste reservdelarna till varje modell. Resterande reservdelar skickas från USA vid behov. OBS! Reservdelslagret i USA är dåligt och väntetiden. kan vara upp emot 5 veckor på vissa delar. För kunder som köpt sina skåp i Sverige, Norge eller Finnland så har man -50% på alla reservdelar och -50% på dom tekniker som jobbar med service av Frystorkar. Vi rekommenderar att brukaren håller eventuella reservdelar själv om det är av vikt att laga saker som slits ut eller går sönder snabbt. 

Egen service är viktigt. Byt oljan i pumpen frekvent enligt specen och rengör sensorer och och kontakterna i skåpet regelbundet. Har man uppgraderat till Buschpump + 16000kr så tömmer den pumpen på vatten automatiskt.

VIKTIGT: Harvest Right måste kopplas på egen elkrets med 16 Amp! 

Detta får du:

Extra Stor Vakuumpump, Livsmedels godkänd Olja till vakuumpumpen, oljefilter, 5 stycken stora brickor till frystorken, Manual (på engelska)

Samt även följande

  • Transport och införtullning till Sverige
  • Ombyggnad till nordiska 230-240v samt utveckling av denna
  • Svensk fabriksgarannti 
  • Tillgång till servicetekniker (kunder som köpt sitt skåp i Sverige, Norge eller Finland har -50% rabatt på all service)
  • Tillgång till dom vanligaste reservdelarna (kunder som köpt sitt skåp i Sverige, Norge eller Finland har -50% rabatt på all service)


Mått

Övergripande produktmått: B:45,7cm x D:54cm x H: 72,4cm

Perfekt för köksbänkskiva, vagn eller bord

Medium brickor (B:19cm x L:45,7cm x H:2cm)

Vikt: 104 kg

Vakuumpumpen sitter utanför frystorken.

Oljepump: 16kg

Kraft

220/240 volt och utvecklad i fabriken för Nordiska elförutsättningar

Mått B: 66cm x D: 91cm x H:114cm

Se filmen nedan

Importeras och byggs om för Nordiska förhållanden av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190