Frystork Harvest Right Nordic, Large PRO

I lager.

67 000 kr

Importeras och byggs om till 230v av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190

OBS! Denna produkt är framställd i USA. Vi bygger om dessa för 230V i USA av tekniker från Harvest right, så att dom ska passa Nordiska elförhållanden. Alla skåp med "Euro" i produktnamnet är ombyggda till rätt spänning.  Maila oss gärna om ni är intresserade.

Fabriksombyggda för att klara Svensk strömstyrka. Denna maskin har en komplex programvara och klara inte av att användas med en vanlig spänningomvandlare. Maskiner som köps utanför våran vetskap omfattas inte av Svensk garanti. Den oljefria pumpen går bara att få till Large modellen och omfattas inte av garantin.

Stor frystork med plats för 6 st stora brickor med en produktion av max 12 kg per batch. Detta medföljer, Vakuumpump chinatillverkad (går att uppdatera till exmpelvis Busch-pump), Olja till vakuumpumpen, oljefilter, 5stycken brickor till frystorken, Manual (på engelska), Mylar påsar (50st & Oxygen Absorbers (50 ct).

Leverans villkor:

Medium frystork är förpackad på pall med en totalvikt på 96kg (103kg för den i rostfritt stål). 

Detta är inte en konsumentprodukt. Att den kallas för ”Home” i USA innebär att den är framtagen för småskalig produktion exempelvis ett lantbruk. Alla frystorkar kräver viss erfarenhet även om Harvest Right är väldigt användarvänlig.

Fri hämtning på lagret i Motala. För övriga villkor se ordererkännande. 

Underhåll & Reservdelar

NorthlinkNordic tillhandahåller dom vanligaste reservdelarna till varje modell. Resterande reservdelar skickas från USA vid behov. Vi rekommenderar att brukaren håller eventuella reservdelar själv om det är av vikt att laga saker som slits ut eller går sönder snabbt. 

Byt oljan frekvent enligt specen och rengör sensorer och skåpen regelundet.

VIKTIGT: Harvest Right måste kopplas på egen elkrets med 20 Amp! 

DimensionsOverall Dimension Actual: 21.3″ W x 27.5″ D x 31.3″ H(Dimensions without door or vacuum fitting: 20.25″ W x 24.3″ D x 31.3″ H)Perfect for counter top, cart, or table.5 trays (9″ W x 20.5″ L x 0.75″ H)138 lbs.There is also a detachable vacuum pump that sits outside the freeze dryer.Oil Pump: 32 lbs