Frystork Harvest Right XL Professional

Produkten är slut för tillfället

FÖRVÄNTAS I LAGER Juni 2024. 

Detta är en frystork från Harvest Right XL Professional. Professional serien är mer kraftfulla och har ett bättre interface och annan programvara än dom ”vanliga” Harvest Right ”Home”. OBS! Displayerna på maskinerna på bilderna ovan visar den billigare ”home” programvaran. PRO displayen är röd/rosa istället för grön och har mer inställningsmöjligheter.

Denna har plats 7 st väldigt stora brickor. 

Vad är en frystork? Läs här

Harvest Right XL Pro är en Stor frystork med plats för 7 st stora brickor med en produktion av ca 12 kg per batch. Detta medföljer, Vakuumpump chinatillverkad (går att uppdatera till exmpelvis Busch-pump), Olja till vakuumpumpen, oljefilter, 7 stycken brickor till frystorken, Manual (på engelska). Vi skickar även med lite förseglingsbara påsar  samt 50st syre absorbenter.

Frystorkarna måste gå som specialfrakt till Sverige eftersom dom innehåller trycksatta komponenter och även köldmedium i gasform.

OBS! Denna produkt är framställd i USA för 120v. Den finns även som EU 220V, men dessa skåp har visat sig gå sönder väldigt lätt i Sverige, Norge och Finland. Därav byter vi vissa komponenter så att PCB kort och värmereläer ska hålla för upp till 240V (i Norden har vi 220-240v). Inte ett enda av dom ca 60 skåp som vi har importerat under 2022 och 2023 har PCB kortet gått sönder på. 

Leveransvillkor:

XL Professional frystorken är förpackad på en stor sjöpall med en totalvikt på 140krg  (150kg för den i rostfritt stål). 

Enligt köplagen övergår ansvaret på leveransen till köparen när produkten lämnar fabriken/lagret. Fri hämtning på fabriken och även på Nordenlagret i Motala. För övriga villkor se ordererkännande. Det är lätt att skada displayen och vissa kontakter på skåpet vid upp packning och när man lyfter skåpet på plats. Så länge skåpet är i leveransförpackning är det i stort sett omöjligt att skada dessa delar (om ytterförpackningen är hel). Om ytterförpackningen är skadad när leverantören kommer med skåpet så måste ni göra upp det med leverantören, annars övergår ansvaret på köparen/mottagaren.

Underhåll & Reservdelar

NorthlinkNordic tillhandahåller dom vanligaste reservdelarna till varje modell. Resterande reservdelar skickas från USA vid behov. OBS! Reservdelslagret i USA är dåligt och väntetiden kan vara upp emot 5 veckor på vissa delar. För kunder som köpt sina skåp i Sverige, Norge eller Finnland så har man -50% på alla reservdelar och -50% på dom tekniker som jobbar med service av Frystorkar (det finns bara ett fåtal i Sverige som kan dessa komplicerade maskiner. Vi rekommenderar att brukaren håller eventuella reservdelar själv om det är av vikt att laga saker som slits ut eller går sönder snabbt. För dom som köper skåpen utanför Sverige så är väntetiden på en tekniker som kan frystorkar är ca 2-4 månader. Kunder som köper skåpen i Sverige är prioriterade och får i regel hjälp inom ett par dagar.

Egenservice är viktigt. Byt oljan i pumpen frekvent enligt specen och rengör sensorer och och kontakterna i skåpet regelbundet. Har man uppgraderat till Buschpump + 16000kr så tömmer den pumpen på vatten automatiskt.

VIKTIGT: Harvest Right måste kopplas på egen elkrets med 16 Amp! 

Detta får du:

Extra Stor Vakuumpump, Livsmedels godkänd Olja till vakuumpumpen, oljefilter, 7 stycken stora brickor till frystorken, Manual (på engelska)

Samt även följande

  • Transport och införtullning till Sverige
  • Ombyggnad till nordiska 230-240v (klarar toppar på. 250v) 
  • Svensk fabriksgarannti 
  • Tillgång och prioritet till servicetekniker (kunder som köpt sitt skåp i Sverige, Norge eller Finland har -50% rabatt på all service)
  • Tillgång till dom vanligaste reservdelarna (kunder som köpt sitt skåp i Sverige, Norge eller Finland har -50% rabatt på all service)

Funktioner
Frystorka otroliga 22 kg!

Mått
Övergripande produktmått: B:61.72cm x D:95cm x H:90,5cm

Extra stora brickor har måtten B:28cm x D:76,2cm x H:2cm
Vikt: 121 kg

Frakt vikt: 370 lbs. Snickrad sjöpall: 48″L x 28″W x 48″H.

Vakuumpumpen sitter utanför frystorken.
Oljepump: 16kg

Kraft
220-240 volt och utvecklad av importören för Nordiska elförutsättningar. 

Importeras och byggs om för Nordiska förhållanden av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190