Frystork Leosmak - Leo Freeze (beg, 3 månader)

Produkten är slut för tillfället

Begagnat Leo freeze 30- 

Denna frystork har vi tagit i inbyte och är bara 3 månader gamalt. Kunden ville byta sitt Leosmak mot 2 st Harvest Right Proffesional XL skåp eftersom dom tyckte Harvest Right XL professional funkad bättre för dom.

Eftersom skåpet säljs genom oss så får man tillgång till vårat lojalitetsprogram vilket ger tillgång till dom få frystorks tekniker som finns i Sverige.

Leosmak, Leo freeze har en kapacitet på ca 30 kg per batch och har 8 stycken väldigt djupa hyllplan med 5cm mellan varje hyllplan.

Även om det här är Leosmaks minsta modell, så är den väldigt stor. Den minsta modellen är ca 2 meter lång. Den tar nästan ett helt rum i anspråk eftersom man man måste komma åt den runt om. Tänk igenom så att den kommer in genom dörren innan ni köper denna eller läser vidare.

Leopo 1.2 - Programvaran är av det mer komplexa och är av klassisk stil. Den har inga färdiga program så som Harvest Right har. Den är inte heller lika enkel och intelligent som Harvest Rights mjukvara. Specialprogram för frystorkning av godis. 

Kylkompressorn är väldigt stor och väl tilltagen och kommer från Italienska MVP. Det går att bygga om dessa med Busch pump istället om man vill. Maila oss för pris i så fall.

OBS! Tänk på att detta är en stor frystork. Alltså är den enbart till för fabriker.

Specifikation:

  • Mått: BDH 800x1670x1700mm
  • 8 st hyllplan, GN1/1.
  • Mått per hyllplan: 365x1085mm
  • Höjd mellan hyllplan: 5cm 
  • El: 380V 3 fas 7,5kw

Leveranstiden är omgående

Ring eller maila oss om intresse finns på 08 200 190

Läs gärna allmänt om frystorkar på vår sida för frystorkar.

Pris? Skicka en förfrågan till oss så meddelar vi vad priset ligger på, beroende tillbehör mm

Har du redan ett pris så kan du genomföra köpet varpå vi beställer maskinen och skickar en skarp faktura. 

Nypriset är ca 400tkr