Frystork Leosmak LeoPro XLarge

I lager.

132 000 kr

Leosmaks stora frystork i bänkutförande.  

Leopro XL går att jämföra med Harvest Right Large. Fördelen med denna jämfört med Harvest Right är framförallt följande 3saker:

1, Hyllplan och plåtar är i Europeisk Gastronorm standard. Detta gör att det är samma plåtar som till alla profisionella köksmaskiner. En väldigt viktig sak för dig som kommer ha en effektiv tillagning.

2, LeoPro XL tål att tvättas ur med vatten innuti kammaren. Vilket sparar tid vid rengöring.

3, LeoPro XL har Europeiska komponenter vilket innebär bättre hållbarhet och tillgång till reservdelar.

4, WiFi-connect med telefon-app för underhåll, uppdatering och push-notifications (tillkommande årlig prenumeration á 350 kr).

LeoSmak LeoPro XL är en bänkmodell som är gjord på ett mer modernt sätt. Där man fokuserar på att ha flera små enheter istället för en stor. Denna typ av frystork blir mer skalbar och det är lättare att ha många olika produkter som man frystorkar i sitt sortiment. Leosmak gör modeller av frystorkar för både professionellt- och semi-profesionellt bruk. 

Kan med fördel användas i restaurangköks miljö då pumpen är inbyggd, processen vilket gör att processen blir förhållandevis tyst och enklare att rengöra samt placera. Då ingen elektronik finns i kammaren är den enkel att rengöra och underhålla maskinen inuti med vatten. Helt automatiska program. Sweet-mode 1-3 timmar produktionscykel med turbo-cooling. 

Helt i rostfritt utförande. Justerbara fötter. 

Antal kg per batch: ca 10-20kg beroende på vad det är.
Antal hyllor: 7. 

Hyllstorlek: 330x530 mm Gastronorm 1/1

Höjd mellan hyllplan: 50 mm 

Inbyggd pump.
Temperaturspann: -40°C till +70°C. 

Kylmedie: R448A eller likvärdig

Storlek utvändig, mm: B550 x D800 x H1100 mm

Vikt: 90 kg

Anslutningseffekt: 220V 3,5kW 16 Amp

produktionsförbrukning: 7,5 kWh per kg/batch

Frakt tillkommer