ILPRA Speedy Trågpacketeringsmaskin

I lager.

600 000 kr


Priset är bara ett cirka pris. Maila eller ring (08 200 190) för offert. 

Finns även utan MAP- Vakuum - Livsmedelsgas och är då mycket billigare 

Helautomatiska trågförpackningsmaskiner används idag i stor utsträckning vid förpackning av livsmedel. Dessa kallas även bandpacketeringsmaskin. Förpackningen som används består av ett form (exempelvis Duniform) eller bägare som sedan försluts med en miljövänlig film. Maskinen kan vakuumera och/eller tillsätta livsmedelsgas även kallat MAP, för att produkten ska få optimerad konsistens och hållbarhet. Obs! Om du vill förpacka produkter med vätska i är det bättre att kolla på exempelvis TSC maskinen Orved BMB - TSC 70 Bandpacketerings maskin - Sousvide

Ilpra är en av dom ledande tillverkarna av trågförpackningsmaskiner. Dessa tillverkas i Spanien men står sig väldigt bra mot Italienska och Tyska förpackningsmaskiner som oftast anses som dom bästa. Ilpra har maskiner för att kunna tillgodose både den mindre livsmedelsproducenten, ica butiker och storindustrin. Ilpras maskiner är utrustade med Progas, en patenterad teknik som innebär en betydligt lägre gasåtgång och förbättrad kapacitet. Detta gör att Ilpra numera kvalar in med dom bästa märkena från Italien och Tyskland.
I Ilpras maskiner kan man använda dom flesta olika materialval på formar och tråg, t.ex. PP, PS, PET, aluminium m.fl. Obs! Miljö vänliga förpackningar i papper funkar inte i skrivande stund. Då är det bättre att kolla på andra märken. 

Duni duniform och Finnvacum använder bland annat maskiner från Ilpra