Frystork FrostX 15

I lager.

143 000 kr

FrostX 15 är en mångsidig frystork med en kapacitet på upp till 15 kg per batch. Denna frystork är väldigt lik Harvest Right i sin uppbyggnad men är mer utformad för laratorier än för att exempelvis frystorka livsmedel.


Funktioner:

Kapacitet på upp till 15 kg per batch. Detta gör emellertid att det det bara är5cm mellan hallplanen. Med en låg energiförbrukning på 0,95 kWh/h.

Strömförsörjning: Standard 230V (obs! Är ej anpassad i grundutförandet för 250V som kan förekomma ibland i Sverige. 

Automatiserad process: Full lyofiliseringsprocessautomation vilket minskar avsevärt arbetskraftens engagemang, vilket maximerar operativ effektivitet.

Pekskärmsgränssnitt: En intuitiv pekskärm möjliggör enkel kontroll, parameterövervakning och en snabb avfrostningsfunktion för ökad effektivitet i laboratorier. 


Vakuumsystem med oljedimavskiljare: Högkvalitativa material säkerställer snabb pumpning och minimala ljudnivåer.

Effektivt kylsystem: Speciellt designat för kontinuerlig drift, vilket ger optimala kylförhållanden under frystorkningsprocessen.

Snabb avfrostning: En speciell funktion möjliggör snabb avfrostning, vilket avsevärt minskar stilleståndstiden och gör torkningen mer effektiv

Rektangulär vakuumkammare: Robust konstruktion av rostfritt stål maximerar tillgängligt utrymme för frystorkningsprocessen och upprätthåller en hygienisk miljö.

Isolerad produktkammare: Den inre kammaren är konstruerad med element i rostfritt stål, vilket säkerställer hygieniska förhållanden.

Robust konstruktion: Ett solidt hölje med måtten 130 x 73 × 72 cm på hjul möjliggör enkel maskinrörlighet. Ett konsekvent 3 cm avstånd mellan hyllorna säkerställer enhetliga förhållanden på alla nivåer, vilket garanterar smidig drift av enheten.

Ytterligare utrustning: Innehåller åtta produktbrickor som mäter 40 × 47 cm.

Garanti:


12 månaders garanti: Ger förtroende och investeringssäkerhet. Obs! För tillfället finns det ingen i Sverige som lagar dessa maskiner. 


Betalningsvillkor:


Förskottsbetalning med 50% av totalbeloppet vid order. Resterande belopp betalas när produkten är leveransklar. 


FrostX 15 är mer än bara en frystork; det är ett omfattande verktyg som erbjuder tillförlitlighet, flexibilitet och effektivitet vid produktion av frystorkade produkter. Processautomatisering och underhållsfri drift eliminerar behovet av att engagera personalen, vilket gör det till en ekonomisk, effektiv och användarvänlig lösning. Funktionen för snabb avfrostning minskar stilleståndstiden ytterligare, vilket bidrar till en snabbare avkastning på investeringen. Denna frystork är i förstahand till för dig med laboratorium. Vi rekommenderar inte denna för livsmedel.