Frystork Harvest Right Small, 3 frystork (ej EU)

I lager.

47 000 kr

Importeras av Nortlinknordic AB tel: 08-200 190

För tillfället finns bara Harvest Right 4, 5 och XL för den Europeiska marknaden. Komponenter för att få rätt spänning och ström för att interfacet ska fungera saknas just nu i USA där vi bygger dessa för den Nordiska marknaden. 

OBS! Just nu ligger frakten på ca 12000kr + tull för detta skåp. Normalt ska det ligga på 3000kr + tull. Därav prissättningen.

OBS! Denna produkt är framställd i USA. Vi bygger om dessa för 220-230V i USA så att dom ska passa Nordiska elförhållanden. Skåpen håller inte i längden för lägre eller högre spänning. OBS! Fristående spänningsomvandlare håller inte en jämn spänning, vilket gör att dessa inte går att använda till Harvest right. Just nu väntar vi in HR4, HR5 och HRXL. Maila oss gärna så sätter vi upp er på kö om ni är intresserade.

Fabriksombyggda för att klara Svensk strömstyrka. Denna maskin har en komplex programvara och klara inte av att användas med en vanlig spänningomvandlare. Maskiner som köps utanför våran vetskap omfattas inte av Svensk garanti. Den oljefria pumpen går bara att få till Large modellen och omfattas inte av garantin

Detta följer med vid köp: Den lilla frystorken, Vakuumpump, Olja till vakuumpumpen, oljefilter, 3stycken brickor till frystorken, Manual (på engelska), Mylar påsar (50st), Oxygen Absorbers (50 ct).

Leverans villkor:
Medium frystork är förpackad på pall med en totalvikt på 96kg  (103kg för den i rostfritt stål). 

Fri hämtning på lagret i Motala. För övriga villkor se ordererkännande. 

Features: Kan frystorka upp till 400kg mat per år  (ca 3 kg per körning). 

Mått: Frys-skåpet B42cm x D47cm x H64cm Placeras på arbetsbänk. 

Brickornas mått: Bredd 19cm x Längd 35,5cm

Vakuumpumpen är placerad utanför frystorken.

Oljepump: 16 kg

Denna frystork väger ca 50kg totalt och har följande förpackningsmått 26″W x 36″D x 41″H.

Underhåll: Denna maskin kräver byte av olja och oljefilter precis som en vanlig vakuummaskin. Detta sker efter varje produkts rekommendation med ca 1 gång per år.