Orved IDEA 40 Vakuummaskin 16m3/h

I lager.

27 800 kr

, Kammare 40x60, svets 42

En väldigt snabb vakuummaskin med dom bästa funktionerna på marknaden. Idea 40 är den enda maskinen i sin prisklass som är speciellt framtagen för att vacca vätskor med. Idea 40 har sensorstyrd ”liquid controll” som standard vilket gör att den drar ut 96% av syret istället för 90% som en vanlig maskin gör på vätskor. Den är utrustad med tömningsfunktion av pumpen, vilket gör att man har eliminerat de flesta problem som kan uppstå när man vaccar flytande och varma livsmedel. Du kan vakuumförpacka väldigt stora födoämnen tack vare att påsarna även kan vakuumpackas utanför kammaren. Det är enkelt att byta svetsband & lister m,m. Extremt lätt att hålla den ren tckvare den strömlinjeformade designen. Den sensorstyrda vakuummaskinen Idea 40 är kompakt, ergonomisk och utrustad med ett sensoriskt vakuumtryck. Sensoriskt vakuumtryck finns bara i dyra maskiner i vanliga fall och innebär att du ställer in trycket när den ska stanna istället för tid. Detta sparar på motorn/pumpen samt gör att det går snabbare och du får alltid ett bra resultat. Idea 40 är utrustad med en 16m3 vakuumpump som gör den extremt snabb i jämförelse med liknande maskiner på marknaden. Det starka svetsbandet gör att du kan Vacca upp till 8 påsar samtidigt!

Standardfunktioner på IDEA Serien

- Sensor vakum istället för tidsstyrning = högre vakumeffekt alltid 99,9% på kortast tid!
- Liquid controll = 96% vakuum på vätskor!
- Vacca stora saker även utanför kammaren!

- Tömningsfunktion av pumpen!
- Slang för vackning av Gastrobleck och boxar utanför vaccen.
- Multivacc = Vacca upp till 8 påsar samtidigt! - Burkprogram = klarar att vacka alla typer av burkar tack vare speciellt program i menyn
-10 program

Tillval

-Livsmedelsgas & Absulot full Liquid vacuum kostar 4800kr extra. Absolut full liquid control funktionen finns bara från Orved och ger 99,9% vakum även på vätskor!