SagePolyScience HydroPro Sous Vide Cirkulator

I lager.

7 000 kr

PolyScience HydroPro Sous Vide introducerar den nya generationen av nedsänkningsbar cirkulator. Med funktionen Sous Vide Toolbox™, en intuitiv inbyggd matlagningsguide, som förenklar sous vide matlagning genom vetenskapligt framtagna algoritmer. Sous Vide Toolbox™ räknar automatiskt fram tid och temperatur för de flesta livsmedel. 

Med en stor touch screen i  färg, är programmering och upprepning av sekvenser är enkelt genom ”My  Presets”. Det kraftiga värmeelementet och ett nydesignat pumpsystem gör  temperaturprecisionen exakt oberoende av mängden livsmedel i  vattenbadet. 

Genom att designen utgår från livsmedelssäkerhet och enkelhet i underhåll och rengöring, är HyrdoPro vattentät (IPX7), har en quick-release och magnetiskt upphängd impeller. Detta gör hela konstruktionen enkel att rengöra och alla avtagbara delar är diskmaskinsäkra.

Levereras med svart förvaringsväska för säker transport. 

Vinnare av Red Dot Award 2020 för integreringen av innovationer som förenklar arbetet i det professionella köket. Dessutom påvisar designen en hög kvalitet. 

Effekt1485W, 240V, 1F
Flöde17 liter per minut
Max vattenbad45 liter
Temperaturprecision+/- 0,1 °C
Max temperatur90°C
Dimensioner (LxDxH) mm371 x 92 x 170
Vikt2 kg