Frystork Leosmak XL LeoPro 010 PLUS lyofilisator

I lager.
Quantity: 2

207 000 kr

Dags att öka produktionstakten, då är LeoPro Plus ditt val!

PLUS-modellen har 8 bleck för storskalig produktion av livsmedel i mindre storlek. Bär, frukt och liknande passa denna perfekt för. 

Leosmaks stora frystork för lyophilization med en enorm volym jämfört med konkurenterna och allt annat på marknaden. 

Kapacitet:

Inmatningshyllan har en volym på 47 liter. Skåpet har 8 st standard hyllplan för GN 1/1 kantiner/bleck (Europeisk köks standard).  29mm mellan varje hylla. Varje hyllplan har en volym på ca 7,2 liter . Går att få med fler hyllplan om man vill. Obs! Tänk på att den totala volymen varierar oerhört beroende på vad du frystorkar. 

Leopro XL går att jämföra med wave eller Harvest Right största modell. Fördelen med denna jämfört med Harvest Right är framförallt följande 4 saker:

1, Hyllplan och plåtar är i Europeisk Gastronorm standard. Detta gör att det är samma plåtar som till alla professionella köksmaskiner, kylskåp, ugnar mm. En väldigt viktig sak för dig som kommer ha en effektiv tillagning.

2, LeoPro XL tål att tvättas ur med vatten innuti kammaren. Vilket sparar tid vid rengöring.

3, LeoPro XL har Europeiska komponenter vilket innebär bättre hållbarhet och tillgång till reservdelar.

4, WiFi-connect med telefon-app så att du kan kontrollera allt som tillagas oavsett vart i från du befinner dig. Men även för underhåll, uppdatering och push-notifications.

LeoSmak LeoPro XL är en bänkmodell med hjul som är gjord på ett modernt sätt. Där man fokuserar på att ha flera enheter istället för en enhet som är stor. Denna typ av frystork blir mer skalbar och det är lättare att ha många olika produkter som man frystorkar i sitt sortiment. Leosmak gör modeller av frystorkar för både professionellt- och semi-profesionellt bruk. 

Kan med fördel användas i köksmiljö då pumpen är inbyggd, vilket gör att processen blir förhållandevis tyst och enklare att rengöra samt placera. Då ingen elektronik finns i kammaren är den enkel att rengöra och underhålla maskinen inuti med vatten. Helt automatiska program. Sweet-mode 1-3 timmar produktionscykel med turbo-cooling. 

Kammare helt i rostfritt utförande som standard(aluminium och rostfri plåt)  

Antal kg per batch: ca 20kg beroende på vad det är.
Antal hyllor: 8 st (29 mm mellan hyllorna) 

Hyllstorlek: 330x530 mm Gastronorm 1/1

Höjd mellan hyllplan: 29 mm

Inbyggd pump.
Temperaturspann: -40°C till +70°C. 

Kylmedie: R452B eller motsvarande som är godkänt

Storlek utvändig, mm: B600 x D930 x H1070 mm

Vikt: 179 kg

Står på hjul för enkel förflyttning. 

Anslutningseffekt: 220V 3,5kW 16 Amp

Produktionsförbrukning: ca 1,4 kWh per timma

Kapacitet: upp till 45L/batch beroende på vad som frystorkas.

Beroende på vad man ska göra finns det olika möjligheter. Givetvis är det standard gastronom bleck som passar till dessa ugnar. Gastronorm är en standard som finns på alla restauranggrossister i Sverige. Vi hjälper dig att välja rätt bleck om du behöver det.

  • Mått: 600x950xH1010mm
  • Vikt: 159 kg
  • Hyllplan: 8, area ca 0,9m2. 
  • Utrymme mellan hyllplan: 29 mm
  • Brickor/plåtar: 8 (GN 1/1 standard) Storlek: 530x325 mm
  • Temperatur spann: -40°C - +70°C
  • Kräver bara: 220V, 3,5 kW 16Amp 1F
  • Energiåtgång: ~7,5kWh/1kg/batch
  • Kylmedie: R452B eller likvärdig
  • Funktioner: LCD touch screen, automatic or manual parameters set, mobile app

Frakt tillkommer.