Bradley Professional 1000 Rökskåp
Bradley professional 1000 - en semiprofessionell värmerök för restaurang, jaktlag eller den proffsiga hemmakocken som har råd med bra saker.
Detta skåp passar till dig som har enstaka rätter på menyn. Har du större kvantiteter, exempelvis om du vill servera 100 portioner Briscet på en kväll eller en lunch så rekommenderar vi istället Cookshack.
Ett väldigt bra systemet för att röka mat med. Bradley Professional P10 (1000 W) tar rökning till en enastående hög nivå. Den är beundrad av både mästerrökare och Michelinkockar och vilken matentusiast som helst kommer att uppskatta detta het- och varmrökningssystem. P10 erbjuder en design med borstad rostfritt stål, avancerad digital styrning och möjlighet att programmera upp till 50 recept, samt interna temperaturprober och ett inbyggt brikettmagasin. Det bästa av allt – du kommer att njuta av den renaste möjliga röken tack vare Bradleys CleanSmokeTM-teknik.
- UPPLADDNINGSBARA RECEPT Skapa och spara upp till 50 av dina favoritrecept genom att använda vår software för recept
- INVÄNDIGA TEMPERATURPROBER Kommer med två interna temperaturprober för optimal kontroll av temperatur och tillagning
- BRIKETTMAGASIN Invändigt brikettmagasin som rymmer upp till 9 timmars rökbriketter
- INSIDA AV ROSTFRITT STÅL Designad för att ge den mest livmedelssäkra miljön
Det finns en rad uppdateringar på den här värmeröken. Här följer de viktigaste skillnaderna från våra andra märken/modeller som exempelvis Borniak och Cook shack
På Bradley Pro 1000 ryms allt inuti rökskåpet – rökgeneratorn är integrerad i rökskåpet och sitter inte på utsidan som på dom flesta andra märken/modeller. Detta gör den mer anpassad för restaurangkök. Lättare att hålla ren och snygg alltså.
- Måtten: Bradley Pro 1000 är lägre och bredare och har ett gallermått som är 5 cm brett, och mäter därmed 38 cm x 33 cm. Dessa mått är ofta standard på Amerikanska rökskåp för restauranger (samma som Cook shack, Little red Smoker mm).
Dubbla värmeelement på vardera 400 W plus rökgeneratorns effekt på 2 x 100 W ger snabbare uppvärmning och förmåga att hålla temperaturen jämn.
Bradley Pro 1000 är en modern ugn Precis som senaste Rational eller Zanussi som kan styras med en smartphone med hjälp av Bluetooth ™ och även övervakas från din mobil. Bradley Smoker-appen ger dig kontroll över gradtal, tid för värme och röktid.
Temperaturkontrollen är effektivare på det här rökskåpet med två individuella termometer stickor (sensorer) som du stoppar in i födoämnet och som sedan kan avläsas på rökskåpets display, eller programeras för att uppnå restaurang perfektion.
Du kan spara dina favoritrecept på ett USB-minne som du stoppar in i USB-porten på rökskåpet. På så vis kan du enkelt röka exakt likadant när det gäller inställningar för tider, värme och temperatur varje gång – och dela med dig till ditt team. Det finns plats för upp till 50 recept på USB-minnet.
4 st finmakskiga galler ingår, med en yta av non-stick och passar även för mindre livsmedel som räkor, mandlar, grönsaker etc.
4 korvkrokar ingår
2 termometrar ingår
Ej kompatibel med kallrökningsenhet.
ELEKTRISKA SPECIFIKATIONER
Spänning: 230 V
Effekt: värmeelement 2 x 400 W + 2 x 100 W rökgenerator. Totalt:1000 W
Max temp: ca 160°C. Värmeelementen stängs av när måltemperaturen har uppnåtts och slås på ON när den faller 2 grader.
Justerbart intervallökning temp: 1° C
Min temp: svalrökning, cirka 30° C (kallrökning ej möjligt)
Utomhustemperatur vid rökning: -9 till + 50° C
Tillagningstid: 0-10 timmar (ställbart)
Röktid: 20 min-9 timmar och 40 min (ställbart)
Utsida: Rostfri plåt.
Insida: Rostfri plåt.
TEMPERATURSENSOR SPECIFIKATION
Ställbar måltemperatur när ansluten till rökskåpet: 5° C - 100° C
Mätning temperatur livsmedel: 0 - 150° C
Garanti för Bradley gäller endast när:
• Spara originalförpackning
•Maskinen skickas i originalförpackning till garantiverkstad.
•Att maskinen enbart har använts med fasta produkter.
•Att dom inte används mer än 5 timmar per dygn
• Att rengöring gjorts regelbundet med tryckluft och ej skadliga rengöringsmedel
•Garanti gäller inte på fel som uppstått pga handhavandefel